Covid-19

Covid-19

Så här hanterar vi Covid-19 (Coronavirus)

Om Covid-19

Vi följer löpande utvecklingen kring Covid-19 och informationen på sidan kan komma att uppdateras allt eftersom läget förändras. Som det ser ut nu kommer vi inte att ändra öppethållandet av våra verksamheter. Vi har sett över våra städrutiner, ökat tillgången på tvål & handsprit och sett över våra rutiner vid sjukdom. Vi agerar utifrån Folkhälsomyndigheten och socialstyrelsens rekommendationer.

Nedan följer mer information om vilka åtgärder vi tagit:

Boende

 • Som campinggäst med eget boende kan man kontrollera sin närmiljö och känna sig lika trygg på en campingplats som hemma. Och camping innebär många upplevelser utomhus i friska luften, vilket också är en trygghet.
 • Som stuggäst har man en egen, avgränsad yta med mycket luft kring sig. Alla våra stugor städas och vädras av vår personal efter avresa och desinficeras noga.
 • Som vandrarhemsgäst ska man känna sig trygg både i sitt rum och i de gemensamma ytorna. Alla rum städas av vår personal efter avresa och desinficeras noga. De allmänna ytorna städas och desinficeras flera gånger dagligen.
 • För extra trygghet har du som gäst tillsvidare fri ombokning.

Gemensamma byggnader så som servicehus

 • Utöver den vanliga städningen desinficerar vi alla ytor vid varje städtillfälle.
 • Vi desinficerar handtag, knoppar, spolknappar, strömbrytare, osv.
  – Kort sagt alla ställen där man håller eller trycker.
 • Vi har ökat tillgången på tvål & handsprit till våra gäster, så att du kan tvätta dina händer ofta.

Butik & restaurang

Alla anställda tvättar händerna noga och använder desinficerande alkoholbaserad handsprit med jämna mellanrum. Vid minsta förkylningssymptom stannar våra medarbetare hemma. Vi erbjuder även dig som gäst, handsprit vid besök i vår reception/restaurang samt butik.

 • Vi erbjuder även take away för er som vill ta med maten hem och inte vill äta i restaurangen.
 • Vi rengör alla gemensamma ytor som butik/reception samt restaurang dagligen.

Aktiviteter

vi har förstärkt våra rutiner kring hygienen enligt de riktlinjer som råder. All utrustning som används vid uthyrning av aktiviteter och som kommer i nära kontakt med dig som gäst rengörs alltid noggrant – efter varje användning.

Avbokningar/Ombokningar

Tillsvidare gäller våra ordinarie bokningsregler. Skulle de komma nya rekommendationer från svenska myndigheter som påverkar inbokade resor kommer vi att informera om det. Om du har blivit sjuk kan du som vanligt avboka om du köpt avbokningsskydd samt har ett giltigt sjukintyg. Du kan kostnadsfritt boka om din vistelse till ett annat datum i mån av plats.

Varmt välkommen till oss och glöm inte att ta hand om er!

Läs mer om Covid-19 på folkhälomyndigheten.se.
Ta del av aktuell reseinformation på UD.

 

Först publicerad 2020-04-01