CAMPING I NATURSKÖN MILJÖ

Vackra platser med sjöutsikt över Helgasjön, nära en lekplats eller vid servicehuset. Det är några av de valfriheter du som kund har när du kommer till oss.

CAMPINGPLATSER: Vi har strömplatser på både gräs och på asfalt. Handikapplats nära servicehuset (måste förbokas). Vi har gott om elplatser med 10 ampere & 16 ampere. Det finns två lekplatser på området och en större utanför på parkområdet. Det finns två badplatser i anslutning till campingen, en för barnfamiljer och en större badplats för ungdomar/vuxna där det finns bryggor & hopptorn.

  • Incheckning sker efter kl. 15:00 eller när din plats är ledig. Utcheckning senast kl. 12:00 med möjlighet till förlängning fram tills kl. 15:00 för 75 kr extra.
  • Vi har flera alternativ för att ta hand om avlopp. Vänligen använd giltig EU-kabel med CEE-kontakt.
  • Vänligen tänk på avståndet mellan dig och din granne, avståndet bör inte understiga 4 m (bilar medräknas inte).

GILTIGHETSMÄRKET Består numera av en gratisvariant samt en betalvariant, ladda ner appen ”my camping key” och registrera dig hos oss i receptionen vid incheckning, prata med oss i receptionen för mer information.

KORTSYSTEM: I servicehuset använder vi kort till våra duschar, tvättmaskiner och diskmaskin, det erhåller du vid ankomsten. Kortet är laddat med x antal kronor och vid användande dras aktuellt belopp av, till exempel en dusch som varar i 3,5 min kostar 5 kr. Avräkning sker när ni checkar ut. Förlust av kortet ersätts med 100 Kr.

Kontakta oss

Hitta oss